Hoha

Hoha Weddings & Events - Nunti si evenimente sarite de pe fix!

logo hoha

Hoha Weddings & Events - Nunti si evenimente sarite de pe fix!

Stii sentimentul acela cand te duci la o petrecere, esti imbracat diferit si esti in centrul atentiei? Felicitari, ai fost HOHA! Sau stii cum e cand ideile tale diferite pun in valoare un proiect, o afacere, o chestie, o socoteala, o maslina?

Esti pe aceeasi lungime de unda cu noi! Sau poate prietenii te invidiază pentru ca stii sa fii diferit. Dap, esti HOHA! Diferit inseamna HOHA. Special inseamna HOHA. Unic inseamna HOHA. Sa fii diferit face diferenta.

Am creat HOHA pentru ca ne-am saturat de toate nuntile si evenimentele care arata la fel. Noi nu suntem inca o firma de wedding & events, noi suntem HOHA.

Serios, de ce ati vrea ca cel mai frumos eveniment din viata voastra sau petrecerea firmei voastre sa fie trase la indigo?

Vrem sa va oferim evenimente unice, create după personalitatile si stilul vostru de viata, nu aceleasi evenimente-cliseu, pe care le uiti a doua zi. Vrem ca toata lumea să spuna despre evenimentul vostru, fie nunta, fie eveniment corporate, ca a fost cel mai diferit eveniment la care au luat parte.

 Ce ziceti, vreti sa fiti diferiti?

www.hoha.ro

Hoha